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TIAC's Ask an Expert - Harness the Potential of Culinary Tourism

Janvier 30, 2024, 2:00 - 3:00 PM

Harness the potential of culinary tourism with The Great Taste of Canada and the Culinary and Agritourism READI program

JANUARY 30 - 2 p.m.  (Eastern)

Join us for a comprehensive overview of the Culinary Tourism Alliance (CTA) with key updates on two of their essential programs: The Great Taste of Canada marketing initiative and the Culinary and Agritourism READI program.

Learn about The Great Taste of Canada marketing program to promote Canadian culinary experiences to a global audience and discover how to leverage the program to showcase offerings, gain exposure, and attract a broader customer base.

You will also be introduced to the Culinary and Agritourism READI program, an initiative that will offer education and guidance to communities and businesses across Canada seeking to develop and promote their culinary and agritourism assets. This program is poised to empower regions to harness the potential of culinary tourism and bolster their local economies."


Optimisez le potentiel du tourisme culinaire avec The Great Taste of Canada et le programme PRÊTS en matière de tourisme culinaire et d'agritourisme

30 JANVIER - 14 h (heure de l'Est)

Soyez des nôtres pour un aperçu complet de la Culinary Tourism Alliance (CTA) et des mises à jour sur deux de ses programmes essentiels : La campagne de marketing Great Taste of Canada et le Programme PRÊTS pour le tourisme culinaire et l'agritourisme.

Découvrez le programme de marketing Great Taste of Canada, qui vise à promouvoir les expériences culinaires canadiennes auprès d'un public mondial, et apprenez comment tirer parti du programme pour mettre en valeur les offres, gagner en visibilité et attirer une clientèle plus large.

Vous découvrirez également le programme PRÊTS culinaire et agritouristique, une initiative qui offrira une formation et des conseils aux communautés et aux entreprises du Canada qui cherchent à développer et à promouvoir leurs atouts en matière de gastronomie et d'agritourisme. Ce programme est prêt à donner aux régions les moyens d'exploiter le potentiel du tourisme culinaire et de soutenir leur économie locale.